2014. július 2., szerda

tiszta udvar, rendes ház ...

Ma reggeli állapot a LETAKARÍTOTT lépcsőházból.
A tegnapi lakógyűlésen is részt vett Társadalmi Akciók Munkacsoport egyik megbízottjához fordulok kérdésemmel, /hiszen örömmel láttam újra a házunkban., bár sajnos főként a blog hatására/ és mint megtudtuk Ő segít majd szólni az illetékeseknek.
Miután megszólítom közli, : MOST NEM NAGYON ÉREK RÁ, DE MONDJA
Tudtommal Ő értünk van ezért kapja a fizetését, és láthatóan meg is dolgozik érte.
Azért felteszem a kérdéseket, jegyzetelni nem jegyzetel.
1. Az ablakokat a vakolás során nem takarták le ahogyan a gáz szellőző nyílását sem.
Miért is? Ki a felelőse? Ez így szakszerű? Ki takarítja le? Ki ellenőrzi fűtésszezon előtt majd az építkezés során a gázszellőzőbe behullott malterdarabok által okozott esetlegesen károkat? És ki fizeti a szerelőt, esetleges tisztítás szükségeként?
2.Megmutatom neki a minden reggel letisztított hátsó lépcsőház állapotát. Ön szerint ez mikor volt utoljára takarítva? Biztonságos itt a közlekedés? Ön szívesen indulna így munkába, és jönne haza?

Áll, vár, majd nyugtázva a problémát és a kérdéseket megszólal: HÍVOK VALAKIT?HOGY TAKARÍTSÁK KI A LÉPCSŐHÁZAT !

Érdekességként másolom be miszerint, nem tudnak a blogról, nem ismerik tartalmát, és nem lettek megkeresve:beszéljenek a tények.


HANGSÚLYOZOM A MAI NAPIG NEM ÉRKEZETT FELÉM MEGKERESÉS VAGY VÁLASZLEVÉL, SEM INFORMÁCIÓ ARRÓL HOGY KIK LENNÉNEK AZ ILLETÉKESEK AZ ÜGYBEN.
A KISFALU KFT pedig írásban is megkapta édesanyám részéről a panaszlevelet amit ott személyesen egy Úrnak /aki a műszaki osztályt képviselte, az illetékes terepen volt, ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐBEN/ egyeztetve leadott .2014.06.25.-én. Névvel,telefonnal,címmel ellátva. Őt sem kereste ezidáig senki.A történések pedig most vannak, most kell /ene/,illene  utána járni és a hibákat és a súlyos mulasztásokat pedig minél hamarabb orvosolni.
1 hét telt el az írásos megkeresés óta, és érdemben semmi nem történt, az illetékesek pedig VÁLASSZAL nem tudtak szolgálni. MIRE VÁRUNK / VÁRNAK?????

Este munkából hazaérve, már a eljutottunk odáig, 3 HÉT UTÁN , hogy figyelmeztető feliratokat helyeztek el az állványokon! ÉPPEN IDŐBEN, MINT MINDEN MÁS










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése