2014. július 8., kedd

sárga víz folyik a csapból, vajon iható??? VIZSGÁLTASSUK BE


A tegnapi napon kora reggel a vízszerelő bebocsájtásra jelentkezett, hogy ha van azért, ha nincs akkor meg azért de vízórát kapunk. Nekünk van, így kaptunk újat! / az előző is tökéletesen működött, sebaj valamire kell az igazolás, hogy hova folyik a pénz...Sürgés forgás, megy a munka, halad minden a medrében.?!  Válasz egyenlőre még továbbra sincs, süket a telefon, üres a postaláda, látszik,hogy szívügy ez a JÓZSEFVÁROS és kiemelten az MNP III.

Ennek köszönhetően a tegnapi nap folyamán / munka után/ édesanyámmal megfogalmaztunk egy rövidnek éppen nem mondható, de talán mindenki számára érthető kis levelet a kérdéseinkkel, amit persze már nem tudnak nem hivatalos megkeresésnek nyilvánítani, illetve meg nem történté tenni, mivel mindenhol szorgosan igazolást kértünk a beadvány átvételéről. És  a biztonság kedvéért / némi fentiekből adódó bizalmatlanság okán független, szakhatóságokat is felkerestünk ugyanezen levelünkkel Már rutinosak vagyunk ,/ sajnos. / KÖSZÖNJÜK NEKED JÓZSEFVÁROS

A mai napon lényegesen több Kisfalu Kft alkalmazásában lévő "szakember" jelent meg a házban, minket továbbra sem tájékoztatva.
Meglepetés viszont minden napra akad  a csapból ugyanis  erősen sárgás víz folyik , és sajnos már napok óta. Mivel valószínűleg az illetékeseket nekünk kellene vadászni és tájékoztatni vegyenek fel jegyzőkönyvet és vizsgálják ki....Inkább keresek egy hatóságot és magam viszem be a vízmintát, vajon iható-e ?egészségre nem ártalmas-e?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése