2014. július 5., szombat

az előre NEM egyeztetés eredményeként: DERÜLT ÉGBŐL......

Természetesen nem tűntem el, van még itt dolog bőven. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani MINDENKINEK aki támogat, ötleteket ad,megoszt, és segíti az ügyet! HÁLA ÉRTE!!!
Illetve köszönöm a képeket is, viszont a bloghoz való kommenteket illetve képfeltöltést egyebet nem véletlenül tiltottam le, szeretném továbbra is magam publikálni.KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!

Zakatol a munka nagyüzemben, több munkás,nagy a hajtás pajtás, sietni kell, sok a panasz nagy a gáz!
A rögtönzött lakógyűlésen elhangzott panaszokra SENKI nem válaszolt még vagy mert keresik az illetékest, de nem találják, ahogy MI sem, vagy mert a nagy JEGYZETELÉS HIÁNYÁBAN elfelejtődtek. Minden tiszteletem annak aki a panaszözönt fejben tartotta. Mivel nem olvassák a blogomat, bár ennek ellenkezője elég erősen vitatott, már azon okból is, amit ma leírok holnapra javításra kerül :-D kérhetek bármit!!!
Viccet félretéve a lakógyűlésen felvételre került beszélgetés tele a lakói kérdésekkel, panaszokkal, észrevételekkel  és az illetékesek hosszú csendválaszával,a birtokomban van ,de szánt szándékkal nem óhajtom itt nyilvánosságra hozni, mint SÚGÓPANEL. Várjuk a válaszokat!


Csütörtök esti meglepetésként a konyhában, mosogatótálcában és körülötte az égtelen lyuk alatt számtalan malterdarab hever a földön, öklömnyi darab is! De jó hogy nem ért utol, gondolom magamban. Reggel mivel szándékosan nem takarítottam fel gondolván az ILLETÉKESEKET talán érdekli keresgélésbe kezdtem. A munka 7:10kor menetrendszerűen elkezdődik gőzerővel, ütvefúrókkal, porral kosszal, de ez normális ilyenkor, tudtuk hogy felújítás lesz, csak azt nem hogy ez mivel jár.
FEDEZÉKBEEEEEE  kiálthatnám is akár, ugyanis a függőfolyosó csere miatt / jelenleg az elsőn/ az építési területen tudnak/tudunk csak közlekedni szigorúan a hátsó lépcsőn keresztül, ami annyit tesz hogy az építkezési terület teljes hosszán végig kell jönni ahhoz hogy kijussunk az épültből. Itt azért megjegyezném, ma reggel tiszta volt a lépcsőház hátul :-) KÖSZÖNJÜK JÓZSEFVÁROS!
Visszatérve az előző mondatomhoz a hátsó lépcsőn lejutva az építési területen bizony "derült égből" potyogó fal, malter darabok hullanak alá az ember nyakába. A mellettem álló munkát felügyelőtől kérdezem Ön szerint ez biztonságos? Mire EZ ÉPÍTÉSI TERÜLET EZ VAN -választ kapom. Ez természetes,  most menjek vissza és fürödjek le munka előtt? Kérdeztem, hogy a biztonságunk érdekében esetleg sisakot biztosítanának e? -mire kinevetett. Minek? EZ EGY ÉPÍTKEZÉS !
Igen ! EZ EGY ILYEN ÉPÍTKEZÉS!



Mindenesetre barátságosan felinvitáljuk ,hogy vessen egy pillantást a tegnap esti konyhai meglepetésre / építésvezető és szoc.munkás hiányában/ . Először közli, EZ TERMÉSZETES,  ÉPÍTKEZÉS FOLYIK.
Majd miután fotózás is szóba került behív egy éppen arra járó munkást, ordít vele és feltakarítatja.
Mi ez ha nem segítségnyújtás???? Atyaég mekkora a  fejetlenség.

Zajlik a nap, majd hogy a számla kiegyenlítődjön bár nem szándékosan, de ugyebár az ember ha már otthon van csak használja a vizet, mellékhelyiséget, és bizony úgy esett hogy leesett, vagyis a nagy tájékozottság elkerült minket miszerint elfelejtettek szólni / azt gondolták nem vagyunk otthon / arról, hogy alattunk szerelnek így a vizet nem szabad használni, főként a mellékhelyiséget. Szegény vízszerelő lett az áldozat és az alattunk lévő lakó. Mindenesetre megbeszéltük, hogy azért legközelebb próbáljanak szólni, habár az elérhetőségeink adottak, nem használja senki és a régi postaládába elhelyezett cetlis  módszer sem működik, pedig a postaláda biztonsággal a bejárati ajtónkon található.

Hasonló téves ,elfelejtett előre nem tájékoztatott okokból a szerelők vasárnapi napon lesznek kénytelenek az ideiglenes lyukelfedést biztosítani, de mint megtudtuk a gipszkarton lehet nem megy át a rostán az ellenőrzéskor / bár amennyiben helyi/ kerületi a felelős , nem hiszem hogy gond lenne./ így az egész ideiglenes. És hogy miért feltételezem,hogy átmegy a rostán??? Csak mert édesanyám ismét bent járt, bejelenteni a fent leírtakat és a válasz azonnal megjött, miszerint MINDEN KI LETT VIZSGÁLVA EZ ÍGY JÓ,NORMÁLIS ÉS  BIZTONSÁGOS EZ EGY ÉPÍTKEZÉSSEL EGYÜTT JÁR, EDDIG MINDENHOL ÍGY CSINÁLTÁK ÉS A LAKÓK ÖRÜLTEK A FELÚJÍTÁSNAK !!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése