2014. július 17., csütörtök

két hét után eltűnt a lyuk a konyhában

KEDDEN két hét után végre sikerült betoldani a tátongó lyukat alul és felül is :-) Nem volt kaland nélküli ,annyit mondhatok. Miután az ígért 8 órai kezdés természetesen elmaradt, akárcsak az ezt megelőző időpont, a mosogatóba ismét hullani kezdett a vakolat a mennyezetről. Csodás , még jó hogy édesanyám szabit vett ki. Felment és megkérdezte, miért is nem sikerült megérkezniük?! A válasz egyszerű : ELLOPTÁK A SZERSZÁMOKAT és így nem tudnak dolgozni!
Ezek után 12 körül megjelentek , de mivel látva az eddigi munkáikat, megköszöntük és csak a betonozást kértük, gipszkartonfal nélkül, mert így is kicsi a konyha az meg levett volna egy mosogatótálcányi helyet, esztétikailag pedig....hát láthattuk az előző képen.
A munkások nem értették mi is a baj, de ....

VÉGRE HASZNÁLJÁK A POSTALÁDÁNKAT!!!!!!!!!!!! EZ VOLT BENNE!!!

Az építésvezetőúr nagyon kedves ember megkérte édesanyámat, hogy fáradjon vele és készítsen fotókat , majd tegye be a blogba, mert ő hiába hangoztatja a feletteseinél, hogy tűrhetetlen ez az állapot a munkásai számára, nincs foganatja, a blogot pedig több százan olvassák!!-----> Bocsánat nehogy már még én karoljam fel! Mi meg itt élünk !!!

A beadott levelekre kérdésekre persze nem érkezett válasz így utána érdeklődtünk. A szoc munkás fiatalember / Práter u 60/ utánakérdezett majd megígérték neki, hogy a nap folyamán keresni fognak minket mindenképpen. TERMÉSZETESEN NEM TÖRTÉNT MEG!

Ajánlott levél érkezett a Vagyonkezelőtől, gondoltam válaszlevél.
Hát ,NEM!
Felhívják a figyelmünket, hogy "minőségi" lakáscsere pályázatot írtak ki, a miénkhez hasonló krízisházakban van üresedés már évek óta , csak most ki is adnák, ami meg nem az annak az állapota kritikán aluli. Minket két lakás érint meg is néztük, mindkettő megér egy misét, kettőt is. Csak egy két kép, érdekességképp !!!


És ugyan ki fizeti ki a felújításhoz szükséges pár milliót? Kikérhetjük a MNP 3.üteméből ??? abból a 3,8milliárdból csak futja rá.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése