2014. június 27., péntek

ez itt az

Jó reggelt kopácsolásra ébredtünk reggel kicsivel 7 óra után. Fúrnak, faragnak, kopognak,vakolnak.Még mindig rezsózunk a  mosogató feletti tátongó lyukból időnként vakolatdarabok potyognak....

Mivel a kerületi illetékesek felől nem érkezett megkeresés / habár nevünk, címünk, telefonszámunk leadva/
szabadnap okán ellátogattunk a műszaki osztályra, illetve a lakásosztályra ahhoz aki a Magdolna u 12 -ért felelős. Kilépve a lakásból szembe jöttek a " vízszerelők" magukat csőszerelőnek minősítve ugyanis nem tudnak így mit csinálni és haladni. Hogy miért ? mert előre egyeztetni kellene a lakókkal és a lakó nem úgy ér rá ahogy a vizesek. Kíváncsiságképpen megkérdeztük ugyan hozzánk mikor jönnek? A válasz: a jövő héten vagy azt követően. Elég tág időintervallum.
Az udvarban a munkások és a lakók kerülgetik egymást, ezt így nem lehet . Már régen ki kellett volna költöztetni innen a lakókat / a fizető lakókat ! - dünnyög mindenki az orra alatt.A vezető az irodaasztal mögül dönt, terepre csak az első indulónapon, illetve a átadáson lesz. Így könnyen hoz döntést, szenvedjen a munkás és az ott élők.  és fontos szempont:  lakás az nincs!!!
Na de térjünk vissza a Kisfalu Kft illetékeseihez. Lakásosztályon az illetékes hétfőtől szabadságon van két hétig. Milyen érdekes egybeesés a "bomba is ekkor robbant" a helyettes pedig sajnos nem tud segíteni.
Sebaj van egy műszaki osztály is. Ügyfélfogadási időben sem szerdán sem ma /pénteken/ nem jártunk sikerrel ugyanis nincsenek a helyükön.????!!!! Megkapjuk a felvilágosítást hogy várhatunk is, de terepen vannak. Vajon melyik terepen? Gondolom nem csak a mi házunknál nem teszik tiszteletüket, bár lehet hogy éppen valahol sokkal nagyobb szükség van rájuk.
köszönjük neked józsefváros

és ami még jön
--- lesz itt még pár napos vízelzárás ???????
---függőfolyosó teljes cseréje ??????
---víz- és szennyvízcső egyidejú cseréje ????? ----utóbbi a vízszerelő szerint sem lehetséges bentlakással

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése