2014. június 24., kedd

a történet folytatódik.....

Miután számos hasznos tanáccsal láttak el barátok, ismerősök látván a bejegyzést  folytatom a publikálást,tudosítást, hogy is "szépül" Józsefváros Magdolna negyede a több milliós beruházási terv szerint.
Egy csepp pontosítás viszont szükségeltetik miszerint a gázt elzárták gázszivárgás okán, ezért most gáztűzhelyek kilőve,helyette kaptunk villanyrezsót :-) Sebaj, viszont a gázcsöveket egyenlőre nem cserélik csak elzárták a gázt, merthogy ugyan évek óta szivárog / főleg télen igen erős gázszag van/ most viszont meg is érezték, de az nincs ütemtervbe ezért csak elzárták.A lyuk a plafonon marad merthogy nem a gázcsövet cserélik ááááá dehogy hova gondolsz magyar??? a új  vízcsövek helyének  előkészítése zajlik/ zajlott és ki tudja meddig ?!zajlani fog.Gázcsővizsgálat majd egy hónap múlva, csak épületen kívül!!!!
A reggel ismét kopácsolással kezdődött a mai "ütemterv" a lépcsőház illetve a falak vakolatának leverése ,de szigorúan csak 1,5m-ig SZEMMAGASSÁG .Elvégre a sok tű és ürülék miatt úgyis csak azt nézzük bele ne lépjünk valamibe...logikus.Plafon rohad, omlik az nem baj engedély csak erre van és különben is bírja még egy darabig. A lépcsőházban közlekedni nem lehet a vizesek le vannak maradva, építésvezető létezik, de nem elérhető felelős nincs. ÜRES LAKÁS MEG FŐLEG NINCS ! de szép az élet! Lassan elhiszem ,hogy az a baj hogy adófizető becsületes állampolgárok vagyunk, és munkából élünk.
Ablakot nem merünk nyitni, mert ahogy írtam az nem jön be aki nem akar, és bizony a mi házunkba AKARÁS van. A felnőttek,gyerekek futkároznak a magasban a pallón, jobb mint a játszótér,helyben van.
Embertelen körülmények között tűrűnk,--Ne tessék ránk haragudni!-kérik a munkások, Ők csak azt csinálják amit nekik mondanak. Ma a tetőt, holnap már a pincét,nem tudni azt előre.
Zajlanak a munkálatok. Sikerült üzenetet hagyni az Őrnél ,hogy keressen meg minket vagy legalább adjon telefonszámot a felelős vezető, mert a Kisfalu Kft nem lát, nem hall, nem beszél alapon dolgozik. Este ígéretet kaptunk,hogy reggel 8-kor beszélhetünk majd az Úrral, amit mondanom sem kell nem jelent meg. Közben kiderült, hogy a Mátyás téren sikerült kiűríteni egy házat, ahol közel annyian laknak mint nálunk, csak kevésbé problémásak, így nekik még sikerült kiköltözniük, illetve őket kiköltöztették.
Mi járjunk így dolgozni, örülve annak, hogy víz még van és azzal a gondolattal, hogy csak nem esik szét a ház mire hazaérünk, vagy dől ki az oldalfal, merthogy vizesedés is van. Látták, fotózták, nem beszélnek róla.
Ablakcsere csak kívülről LÁTVÁNYOSAN belül marad a régi elkorhadt fa és szigorúan csak ott ahol szükséges!
Íme pár kép: A nem beázásról







A lépcsőházban a közlekedés igen egyszerű







A folyosó nem szemmagassági része.

A közlekedés:


És A LÉNYEG


Mára ennyit folyt köv...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése