2014. szeptember 2., kedd

itt van az Ősz

Megjött az Ősz és vele együtt az esőzések ideje.

Mondanom sem kell, hiába a számos telefonálás, és vezető továbbra sincs remény arra, hogy a gázt visszakapjuk/ visszakapcsolják. A tökéletes ajtó, ablak illetve a szigetelés hiányából adódóan bizony igen hűvös van a szobában, a fűtést pedig gázkonvektor biztosítaná, ha lenne gáz......

Az esőzésnek köszönhetően ismét pár lakás belülről is ázni kezdett, ma reggelre pedig mi is elmondhatjuk, hogy bizony sikerült a fürdőszobai ázásunk után újabbat kapnunk mégpedig a konyhában. Mivel ereszcsatornát és vízelvezetőt nem szereltek fel a szakértő kezek/ többszöri probléma után sem/ így sikeresen bezúdult az eső a folyosóra és az oldalfalakra, majd pedig a lakásokba. A " JÓZSEFVÁROS ÚJJÁÉPÜL" programunk végére elmondhatjuk, hogy  a házunk illetve a lakások még rosszabb állapotba kerültek mint amilyenben voltak az egész régen várt  felhajtás előtt. Azt hiszem nem véletlen , hogy eljön az ideje / még az égiek is Velünk vannak/ , hogy igenis követeljük a cserelakást ami minimum olyan, mint amiből távozunk!


A mentőautó a ház előtt lassan mindennapos vendég a házban, ennek ellenére a Vezetőség szerint minden terv szerint tökéletesen alakul, a munka halad.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése