2014. október 1., szerda

HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!

police.hu, két nappal később: "Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a józsefvárosi ingatlanban a bűnszervezet a különböző részfeladatokat megosztva szolgálta ki új pszichoaktív anyaggal az oda naponta nagy számban érkező vevőket. A hierarchikusan felépülő rendszerben a terjesztők mellett figyelők és futárok is segítették az anyag árusítását, a szervezet zavartalan működését."

"Háromnegyed órát álltam kint az utcán, volt, aki előttem másfél órával kint ragadt. A lakók nem jöhettek ki a lakásból sem. A végén lakcímkártyával mehettünk csak haza."
Magdolna utca 12.
(forrás: olvasóinktól, fb)

Dílerfogás a Magdolna utcában - VIDEÓ

2014. október 1. 11:45
Bűnszervezetre csaptak le a nyomozók egy Magdolna utcai bérházban. Három helyszínen összesen tizenegy embert vettek őrizetbe, egy önként feladta magát. A banda az új pszichoaktív kábítószerrel kereskedett.

A BRFK nyomozói a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen csaptak le a bandára szeptember 29-én egyszerre több helyszínen. Józsefvárosban, Csepelen valamint Hernádon fogták el a gyanúsítottakat. Az összehangolt akció során kézre került B. Aladár, hernádi lakos valamint tíz társa. A bűnszervezet egyik tagja Ó. Viktor másnap önként feladta magát – tudtuk meg a police.hu oldalról.
 

A házkutatások során a rendőrök feltehetően a „Zene” nevű dizájnerdrogot tartalmazó csomagokat, fecskendőket, a szer adagolásához szükséges eszközöket, nagy mennyiségű készpénzt, mobiltelefonokat és jegyzettömböket foglaltak le.

 

A nyomozók megállapították, hogy a hierarchikusan felépülő szervezetben mindenkinek megvolt a feladata, hogy kiszolgálják a kiterjedt fogyasztói kört. Terjesztők, figyelők és futárok is segítették a kábítószer árusítását. A bűnbanda ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányág Felderítő Főosztálya folytatja le a további eljárást.

Fotók és videó: police.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése